понеділок, 28 грудня 2015 р.

Everton FC - Stoke City

Clash of to vellykkede enheter av Boxing Day tilbyr en ettermiddag kampen mellom Everton og Stoke City. Mens innenlandsk fanget seier mot Newcastle dramatisk nesten på siste mulige andre, deres motstander vyšlápl famler i Manchester United en komfortabel seier 2: 0.

Helten av det spennende avslutningen pitch Magpies ble Tom Cleverley, og så kom det rett tid for hans lagkamerater bedende for en ny sjanse på landslaget. Cleverley i løpet av sine tidlige spillejobber på Manchester United kunne gjøre en titt inn det engelske teamet bare tretten. Med suksess også nepochodil - hans sløve opptredener enda to år siden innledet et opprop fans det lenger i nominasjons ikke regne. Nå, etter å stabilisere sine forestillinger i Everton midtbane føles tjueseks ny sjanse.


"Jeg vet at jeg er partisk i favør av sine lagkamerater, men jeg tror at jeg snakker for mange av dem fra hytta vår, når jeg forteller at Tom skal være nároďáku - minst basert på nåværende form," sa Cleverleymu støtte mer representativt Albion fra Toffees staffer John Stones. "Han spiller veldig bra akkurat nå. Noen ganger er det ikke skjer spillerne får en ny sjanse til å komme på vaktliste, men jeg er sikker på at en av disse var begeistret."

Stonesův rosende kommentarer kom etter kampen med Newcastle som Tom Cleverley enkelt mål avgjorde kampen så sent tidspunkt, de ikke engang avviklet. Everton flyttet opp til niende i tabellen, bare tre poeng bak Manchester United døende. Manageren Roberto Martinez i spillet med Stoke ser frem: "Vi får se to lag som begge er bygget på skyte mål og ikke er i godt humør, hva er tro og tillit er bekymret."

"De har mye kreativitet, sunn arroganse og jeg tror det vil være en veldig åpen kamp hvor begge lagene vil heller søke å få tre poeng enn en kamp for å overleve uskadd," lagt Martinez til adresse Stoke.

Potters gå til Goodison Park og vite at en ny seier vil flytte dem inn i den øverste halvdelen av tabellen. Everton her, selv om bare tapt én gang, men Mark Hughes mener at dagens tillit skalp etter spillere United kan komme på noe. "Vi spiller bra akkurat nå, så vi har å se frem til," sier han optimistisk Hughes, som hadde klart å Brittania Stadium denne sesongen favoritter til å slå både Manchester og regjerende mester Chelsea.

Немає коментарів:

Дописати коментар