середу, 30 березня 2016 р.

To gode intervensjoner kunne.

Stor ytelse og undret på NHL statistikk. Detroit keeper Petr mrazek stilte i løpet av sesongen helt usannsynlig, men mars han savnet i perfekt form. I den siste fjorten starter fem ganger vekslet. Sist tirsdag kveld på isen Montreal, hvor han har blitt erstattet etter tolv minutter i buret Jimmy Howard.

Siden begynnelsen av NHL sesongen Mrázek kjempet en tøff kamp med Howard til stillingen som leder, intern duell med lange støtte Red Wings var utmerket i hele år i favør vítkovického elever. Gode ​​rutiner er levert av teamet tillit. Selv i februar referanse til ham som en kandidat til Vezina Trophy, men i de siste kampene, gjør den tsjekkiske keeper også. Helgen bød et bur kamp med Pittsburgh (2: 7), på tirsdag igjen droppet ut av det press i den første tredelen duell i Montreal.
Detroit søker kraftfullt å delta i sluttspillet. Trenger full poeng, men i mars i de fjorten kampene han vant bare seks. I de siste dagene, alternerende Red Wings seier med nederlag. Etter nevnte fiaskoen med Pittsburgh, som Mrázek i den andre perioden avgitt (betsafe)  sin plass i det press Howard, mens foran den legendariske Gordie Howe beseiret hjemme, Joe Louis Arena, Buffalo 3: 2, følgende utendørs duell i Montreal, men led på vei til den etterlengtede playoff direkt vanskeligere.
Mrázek så møtet med Sabres bare benker, is Habs igjen fikk tillit etter de første tjue minuttene, men en god stemning neoplýval. Canadiens å sprenge motstanderen din, tsjekkisk keeper innløses to ganger på de første sju skudd, og etter tolv minutter gikk til benken. "Jeg ønsket i det øyeblikket noe endret. Petr gjort to gode tiltak, men jeg følte bare (betsson) behov for å gjøre en endring," sa Detroit trener Jeff Blashill hvorfor sendte de tre polene Howard.
Hvilken keeper vil fange mot Minnesota?Impulse team som midlertidig sa han. I midten perioden, gjester hadde tre treff og snudde resultatet. Selv opplevde amerikanske å vinne, men Detroit kunne ikke. Montreal i siste tredjedel, og takket være hjelp fra Tomáš Plekanec trakk seieren til sin side. Han scoret vinnermålet 52 minutter Max Pacioretty. For Detroit, det var et hardt slag, før de siste fem kampene i basen er den niende i Eastern Conference. Åttende Philadelphia, som i dag innehar den endelige wild card, selv om hun samlet like mange poeng, men har spilt to kamper færre. "Dette er for oss en veldig tøff tap", sørget han etter kampen spiss Dylan Larkin. "Det gjorde egentlig ikke vondt," sa en skuffet ung Forvard Red Wings.