понеділок, 28 грудня 2015 р.

Crystal Palace - Swansea City

Crystal Palace fortsetter serien uten tap etter julestria og bekrefte sin overraskende femteplass han ønsker mot spillere fra Swansea, som samtidig adresserer de andre problemene med ett poeng foran glide barer, har to hjemme opptredener i andre halvdel av desember viser at det kan bedre tider.

Etter at han forlot Garry Monk Swans nådd etter punktene allerede på bakken av Manchester City, den midlertidige manageren Alan Curtis, men feiret opp til Liberty Stadium. Star var mens keeper Lukasz Fabianski, som forsvarte den første gang i år, to-clean sheet på rad, og dermed i stor grad bidratt til den impotente angrep, der fem runder, scoret bare to ganger. Ki Sung-Yueng hans lykketreff mot Baggies arrangert et første hjem suksess siden august til ham nå vil avverge fjerde nederlag på rad på banen rival - Swansea forrige gang det ble "styrt" når de kom inn blant den engelske elite i 2011.

På Selhurst Park er det siste en mye bedre atmosfære, etter at alle fem seriekamper uten tap forrige sesong, Eagles aldri opplevd før, akkurat som tre hjemmeseire på rad, som det er i dag delt nærmest duell. Tre år uten en vellykket avslutning av kalenderåret vil Bet365 mobil prøve å bryte selv takket være den klart mer komfortabel i angrepet, mens nesten feilfri forsvar, neinkasovala av spillet i de tre foregående rundene.

Nå tre ganger på rad, de Swans har ridd fra stadion alle punktene, som stoppet det når Alan Pardew og i finalen forrige sesongs seier sikret rekordmange poeng Crystal Palace. Kraftig forbedret hele tiden han lyktes, takket være inngripen fra Chamakh, som vil være på mandag i inneværende år kan først vises i rapporten. Motsatt har Alan Curtis et lag ikke en av de fire skyttere fra innbyrdes konkurranse i Premier Leauge. more info: betting - http://sportbet-bonus.com

Samtidig imidlertid ikke endre vellykket montering på lørdag, men det kan forventes at noen spillere vil hvile. Dette synes mest sannsynlig Rangel, på hvilken side av feltet kunne avlaste Naughton. Pardew erklærte at hans spillere har muligheten til å skrive et nytt kapittel i Europa. Den første, men ikke bare en interessant historie - det tar sted i 1998 på Samsunspor, hvor en ørn vandrende Intertoto Cup uten tomt raske ender. Hvorvidt Crystal Palace legger ut på sin andre tur, ser vi etter svaret i flere måneder, i øyeblikket er det sikkert at mandag ikke spille skadet Bolasie med Wickham og ny far Chung-Yong Lee.

Немає коментарів:

Дописати коментар