понеділок, 28 грудня 2015 р.

Watford FC - Tottenham Hotspur 1:2

På Vicarage Road skjedde i dag et stort drama med en lykkeligere slutt for Tottenham, som hadde tilskrevet den tredje seieren på rad. Selv om Spurs tok snart ledelsen takket være Lamellene før pause, men Odion Ighalo planert og utvidet sin scoring serien allerede i seks kamper. Det avgjørende ordet hadde endelig koreanske Heung-Min Son.

Når en god atmosfære for første gang score endret etter sytten minutter ut i kampen. Dette året veldig godt å spille midtstopper Craig Cathcart på midten bakken så lenge nølt med å sparke til ballen poked Dele Alli, Harry Kane han flyttet Erik Lamela, som med ballong på opprettholdt kjørte noen meter og deretter eksakt et skudd mellom beina på den forsvar Britos overraskelse Heurelho Gomes.


Bak målet våknet opp hjemme, og de begynte å presse frem mer. Først de krevde en straff for Vertoghenovo holde Ighala, den nigerianske spissen selv har ikke brukt sin sjanse da, etter en Akého gikk rett ved siden av. Den andre toppscorer denne sesongen, men bare Unibet bonus klarte å treffe og fortsatt i besittelse. I 41 minutter for ham å vinne header duell Troy Deeney og Ighalo, men tilbake gate og mot fem medlemmer i mindretall, klarte han å slippe en tett vant Hugo Lloris.

Etter endringen av sidene det matcher litt skjerpet, og resultatet var situasjonen i det 62. minutt da Nathan Hva er hensynsløst Stomp treffe Erik Lamela sjef dommer Anthony Taylor trakk et direkte rødt kort. Tottenham hadde å si fra dette øyeblikk av stor overlegenhet i form av besittelse, men keeper Gomes hadde for mye arbeid.

Omvendt, Hornets avslutte en svekkelse motstanderen presset og truet hovedsakelig fra dødballer, som perfekt tuklet Ben Watson. Tretti midtbane selv skåret nesten direkte fra en corner, Hugo Lloris, men var i stand til å gå inn i siste minutt og gjentas opptakene viste at ballen ikke oversteg mållinjen hele volumet egentlig bare av millimeter.

Deretter, dessverre for Watford bekreftet den velkjente regelen om "ikke gi, få deg." Etter Kontringen var en første kryss Kieran Trippiera Gomes klarte å avverge tidlig prolapsing, den andre gangen var han ikke i det første ballong veksel Heung-Min Son og lykkelig footer mellom beina på brasiliansk keeper besluttet å Pochettinovy ​​seier fest.

Немає коментарів:

Дописати коментар